Wondplatform Nederland

Leden en buitengewone leden

De leden bestaan uit beroepsorganisaties en patiëntenverenigingen. De buitengewone leden hebben met name een ondersteunende en adviserende functie.

Leden Wondplatform Nederland

OrganisatieNaamPlaatsvervanger
Dutch College of PhlebologyDhr. Michael MooijDhr. Laurens Huisman
NHGMevr. Katja ReidingDhr. Tjerk Wiersma
NOVWMevr. Jolanda AlblasMevr. Stella Amesz
NVTDhr. Cees van der Vlies-
NVDVMevr. Birgitte MaessenMevr. Ilse Kroft
NVHMevr. Hanneke HendrikseMevr. Sabine Uitslag
NVPCDhr. Jan Maerten SmitDhr. Frank Niessen
NVvDPMevr. Ingrid RuysMevr. Lian Stoeldraaijers
NVvHGDhr. Peter NijhuisDhr. Rene Bol Raap
NVvVDhr. Boudewijn BorgerDhr. Robbert Meerwaldt
Nederlandse Vereniging voor CompressiezorgMevr. Carolienne MeijerMevr. Marloes van der Wiel
Vereniging van mensen met BrandwondenMevr. Anne Bosman
VerensoDhr. Armand Rondas
V&VNMevr. Sandra Janssen
WCSDhr. Peter Quataert

Een afgevaardigde van een lid heeft stemrecht in de ALV. Een plaatsvervangend afgevaardigde van een lid heeft toegang tot de vergaderingen van de ALV, maar alleen stemrecht wanneer degene die hij/zij vervangt niet aanwezig is.
Indien zowel de afgevaardigde als de plaatsvervangende afgevaardigde van een lid niet op een vergadering van de ALV aanwezig kunnen zijn, komt aan het betreffende lid de bevoegdheid toe zich te doen vertegenwoordigen door een daartoe schriftelijk aangewezen gevolmachtigde (al dan niet) zijnde een (plaatsvervangende) afgevaardigde van een ander lid.

Kortom wanneer een lid en een plaatsvervangend lid niet aanwezig kunnen zijn kan de desbetreffende vereniging iemand afvaardigen als diegene een schriftelijke volmacht heeft.

Buitengewone leden van Wondplatform Nederland

OrganisatieNaamPlaatsvervanger
ActizDhr. Harry Robberts
FHIMevr. Susanne van TiggelenMevr. Jessica Geerling